17 Mart 2014 Pazartesi

Antep fistikli kurabiye

Olmazsa olmaz tereyagi bu kurabiyede sart buyrun tarif
Mal :
👌oda isisinda 200 gr tereyagi
👌bir fincan aycicek yagi
👌bir cay bar pudra sekeri
👌uc yem kas nisasta
👌bir cay bardagi cekilmis antep fistigi
👌bir cay bar tane antep fistigi
👌bir cay kas kab tozu
👌aldigi kadar un
🎀tereyagi ve sekeri elinizle ovmaya baslayin diger mal yavas yavas ekleyin unu kontrollu ekliyoruz sert olmayacak yumusak ele yapismayan bir hamur olacak on dk dinlenmeye birakiyoruz merdane ile bir cm kalinliginda acip kalipla kesiyoruz yagli kagit koyulmus tepsiye diziyoruz hafif ateste beyaz pisiriyoruz. Hamur ince olursa firinda kurur istenilen lezzet olmaz. Simdiden ellerinize saglik💞

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder